Друк

Нестуля С.І., Подолян В.В.12 вересня на базі готельно-ресторанного комплексу «Дубовий гай» пройшов захід по підвищенню кваліфікації керівників Вінницької і Миколаївської облспоживспілок.

Миколаївські кооператори завітали до Вінниччини для вивчення досвіду роботи споживчої кооперації. В роботі взяли участь голови правлінь облспоживспілок Подолян Василь Васильович та Білоус Іван Андрійович.

Був проведений тренінг «Принципи менеджменту якості» Нестулею Світланою Іванівною, доцентом кафедри філософії та кафедри управління персоналом і економіки праці Полтавського університетуУчасники тренінгу економіки і торгівлі.
Учасники отримали практичні навики реалізації принципів менеджменту якості щодо своєї конкретної діяльності в системі споживчої кооперації. Кооператори залишилися задоволені проведеним заходом, а також поділилися досвідом управління колективами та своїми здобутками в роботі.

На наступний день гості з Миколаївщини ознайомилися з роботою ринку «Урожай» підприємства споживчої кооперації «Госпрозрахункове об’єднання ринків м. Вінниці», хлібзаводу Немирівського комбінату кооперативної промисловості, маркетів споживчого товариства «Малина» Немирівської райспоживспілки.

Дивитися всі фотографії►