Напередодні свята, Міжнародного жіночого дня, в кооперативному інституті відбулися урочистості. Перший заступник голови правління облспоживспілки Кирилюк В.А. і ректор ВКІ Драбовський А.Г. виступили з вітальним словом і нагородили кращих працівників навчального закладу грамотами і грошовими винагородами.

Вже звичною традицією стало відзначення Жіночого дня не лише концертною  програмою чи нагородженням кращих працівниць, а й змаганням серед дівчат – Міс ВКІ. Цьогоріч змагалося вісім конкурсанток із двох відділень та 6 спеціальностей. Всупереч міфу про те, що конкурс краси – це лише про зовнішність, організатори свята, Рада студентського самоврядування ВКІ, намагалися показати не лише зовнішню красу учасниць. Дівчата організовували соціальні акції, демонстрували обізнаність у справах суто чоловічих, змагалися у грації та стилі, зачаровували шармом та жіночністю.

Перемогу здобула студентка ІІІ курсу спеціальності «Право» Ярослава Столяр. Голосування глядачів за переможця у номінації «міс глядацьких симпатій» довело компетентність  та неупередженість журі, до складу якого увійшли представники спонсорів та партнерів свята, оскільки улюбленицею глядачів стала також Ярослава.

Та жодна красуня  цього вечора не відчувала себе переможеною, оскільки кожна отримала перемогу у певній номінації та справді гарні подарунки від організаторів та партнерів. А подарунків було чимало: косметика, мультиварка, фени, набір посуду, сертифікати на знижки, фотосесія, подорож до Львова та інші.

На черзі змагання серед хлопців, що відбудеться у квітні та обіцяє бути не менш захопливим та дивовижним.

Дивитися всі фотографії►

Дивитися відео ►