Традиційний конкурс «Міс Вінницького кооперативного інституту» має славну історію та традиції. Кожного разу звання найкращої отримує не тільки вродлива, але і талановита дівчина.

Свято відкрив голова правління Вінницької облспоживспілки Подолян В.В. Він привітав присутніх з Міжнародним днем прав жінок і миру 8-го Березня та вручив кращим викладачам інституту та коледжу грамоти облспоживспілки. Ректор інституту Драбовський А.Г. також відзначив кращих працівників навчального закладу і вручив грамоти та грошові винагороди.

Міс ВКІ минулих років п’ять разів змагались за звання «Міс Вінниця» і двічі здобували у цьому першість: у 2000 році – Ірина Зелененька, у 2009 році – Ольга Безпалько, у 2016 році – Самойленко Наталя здобула перемогу в номінації Міс Мас-медіа. Цього року наша випускниця Яна Лісник взяла участь у конкурсі Міс Вінниця. 

А за звання Міс ВКІ 2018 року змагалися 10 чарівних дівчат. Оцінювали конкурсанток за результатами 5-ти конкурсів: вихід у коктейльних сукнях, візитка, конкурс талантів, вихід у вечірніх сукнях та бліц-опитування.

Гарний настрій та позитивну атмосферу створювали талановиті артисти та неперевершені ведучі: Сич Владіслав, Лучик Ілля, Подоляка Степан та Манофли Ібрагім.

Як завжди, чудове шоу відбулося завдяки підтримці друзів та партнерів інституту. Всі дівчата отримали номінації та подарунки від спонсорів та партнерів.

За результатами голосування глядачів в номінації «Міс глядацьких симпатій 2018» перемогла Савінова Валерія.

Володаркою корони та титулу «Міс ВКІ 2018» стала Грабар Юлія.