3 жовтня 2019 року в актовій залі Вінницького кооперативного інституту відбулися урочисті збори і святковий концерт, присвячені Дню працівника освіти.

Перед присутніми з вітальним словом виступив голова правління облспоживспілки Подолян Василь Васильович. Він подякував науково-педагогічному колективу за успішну роботу та нагородив кращих викладачів Грамотами облспоживспілки. Серед них: Горєлова Наталія Миколаївна - викладач кафедри суспільно-гуманітарних та правознавчих дисциплін коледжу економіки і права Вінницького кооперативного інституту; Коваль Андрій Володимирович - завідувач кафедри суспільно-гуманітарних та правознавчих дисциплін коледжу економіки і права Вінницького кооперативного інституту; Павлюк Віта Анатоліївна - доцент кафедри економічної теорії, фундаментальних та соціально-гуманітарних дисциплін Вінницького кооперативного інституту, Яковець Олена Володимирівна -. викладач кафедри суспільно-гуманітарних та правознавчих дисциплін коледжу економіки і права Вінницького кооперативного інституту

Виконуюча обов’язки ректора інституту Драбовська Віра Анатоліївна також привітала колектив зі святом і нагородила кращих працівників інституту і коледжу грамотами та грошовими преміями.

Гарним подарунком для викладачів став концерт, організований студентами інституту.