23 грудня 2010 року в м.Вінниці в приміщенні облспоживспілки відбулися п’яті збори Ради облспоживспілки п’ятнадцятого скликання. В роботі зборів Ради взяли участь члени Ради облспоживспілки, члени ревізійної комісії облспоживспілки, голови правлінь, їх заступники, головні бухгалтера и економісти райспоживспілок, райспоживтовариств, голови ревізійних комісій і об’єднаних комітетів профспілок, керівники и головні бухгалтери підприємств облспоживспілки, спеціалісти облспоживспілки.

З доповіддю «Про господарсько-фінансову діяльність споживчої кооперації в 2010 році і основні напрямки її економічного і соціального розвитку в 2011 році» виступив голова правління облспоживспілки Подолян В.В.

Було розглянуто питання про членські внески членів облспоживспілки в 2010 році. По цьому питанню виступив заступник голови правління облспоживспілки Дячинский В.В.

На зборах Ради розглянуті інші питання порядку денного і прийняті по ним відповідні рішення.

Розглянуті організаційні питання, в результаті чого членами Ради облспоживспілки обрані головний інструктор з кадрів Вінницької райспоживспілки Мацько Наталія Олександрівна і директор підприємства споживчої кооперації Побережний Сергій Анатолійович.