28-30 листопада 2007 року на базі готельно-ресторанного комплексу «Дубовий Гай» був проведений конкурс професійної майстерності «Кращий кухар, кращий кондитер споживчої кооперації України.
На конкурсі був представлений різноманітний асортимент кулінарних і кондитерських виробів. Учасники конкурсу показали високу майстерність, професіоналізм. Ексклюзивні витвори рук та фантазій на суд авторитетного журі на чолі з заступником голови правління Укоопспілки Володимирем Левицьким представили майже всі облспоживспілки. Члени журі визнали, що в порівняні з конкурсами минулих років значно підвищилась професійна майстерність спеціалістів, знання технологічних процесів, об’єднання української і інших національних кухонь, використання сучасних технологій.
Перше місце в номінації «Кращий повар споживчої кооперації України-2007» зайняла Неголюк А.Л. (Вінницька облспоживспілка), друге – Дебела Т.В. (Рівненська облспоживспілка), Литвиненко Т.В. (Черкаська облспоживспілки), третє – Шинкарьова Т.В. (Дніпропетровська облспоживспілка), Данко Г.Ю.(Запоріжська облспоживспілка), Портная М.М. (Одеська облспоживспілка), Бадюк Н.О. (Чернівецька облспоживспілка).
В номінації «Кращий кондитер споживчої кооперації України-2007» переможці розташувалися в слідуючому порядку: перше місце – Поданежко Г.В. (Черкаська облспоживспілки), друге – Лазор О.Л. (Кримспоживспілка), Гайдук О.Я. (Рівненська облспоживспілка), третє – Михайлова Т.П. (Житомирська облспоживспілка), Чорна Т.О. (Миколаївська облспоживспілка), Заєць В.О. (Полтавська облспоживспілка), Кінах Н.С. (Львівська облспоживспілка).
«Надія професії» визнано наймолодших учасників, серед кухарів – Данилюка Н.В. з Івано-Франківська, серед кондитерів – Труніну С.А. з Луганська. Всі учасники конкурсу отримали дипломи і цінні подарунки.